دستور تهیهی این سالاد به سال ۱۹۳۸ بازمیگردد و از کتابی آشپزی متعلق به نویسندهای آمریکایی برداشته شده است. این سالاد سیب زمینی برای مهمانیهای عصر یا انواع پیکنیک بسیار مناسب است و طرفداران زیادی هم دارد. برای اینکه سیبزمینیها در این سالاد سیب زمینی کلاسیک و رژیمی نرم باشند و تُرد و سفت نمانند، بهتر است آنها را با پوست بپزید و بعد از اینکه سرد شدند، پوستشان را جدا کنید. برای اینکه سالاد سیب زمینی خود را رژیمی کنید، میتوانید به آن تخممرغ پخته، پیازچه و تربچه هم اضافه کنید. ترکیب سالاد سیب زمینی و پیازچهی خرد شده نیز طعم بسیار خوبی را بههمراه دارد.
ادامه مطلب
درباره این سایت